Четверг, Август 05, 2021

Понедельник, 19 Июль 2021 10:07

Розпочато процес реорганізації ГО «Союз працівників сфери безпеки»

Ініціюємо початок процесу реорганізації Громадської організації «Союз працівників сфери безпеки» у Громадську спілку «Союз працівників сфери безпеки» відповідно до вимог Закону України «Про громадські об’єднання» ст. 7 п.2, ст.8 п.2. та запрошуємо членів Організації активно доєднуватися до обговорення проекту Статуту та вносити свої пропозиції щодо його вдосконалення.

Пропозиції по проекту Статуту ГС приймаються в електронному вигляді на пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  або коментуванням відповідних положень документу за посиланням особисто кожному члену.

Після опрацювання запропонованих змін та доповнень, відбудуться позачергові Загальні Збори організації, головним питанням яких буде відповідне затвердження Статуту Громадської спілки та винесення рішень, пов’язаних з організаційними питаннями, про дату проведення яких ми повідомимо додатково.

Дедлайн розгляду та внесення основних правок до проекту Статуту до 30.07.2021 року включно.

Бажаючі стати членом «Союзу працівників сфери безпеки» - Вам сюди.