Вторник, Июнь 02, 2020

Вторник, 24 Март 2020 11:56

Про вжиті заходи щодо зменшення наслідків карантину для охоронних компаній у зв'язку з пандемією

Шановні колеги!  Союз працівників сфери безпеки направив 23.03.2020 року лист на ім'я голови Харківської обласної державної адміністрації Кучеру О.В. про необхідність включення  персоналу недержавних охоронних  підприємств (охоронників, операторів ПЦН, керівників підрозділів тощо) в список організацій, підприємств  та відомств, яким буде надано можливість  проїзду в громадському транспорті  по місту Харкову у період дії надзвичайної ситуації та надзвичайного стану, якщо такий буде введений в країні.

Також, у зв'язку з оголошенням надзвичайної ситуації в ряді областей України і високою ймовірністю оголошення найближчим часом у Харківській області, Союз працівників сфери безпеки  ініціює проведення  25.03.2020 р. у 15-00  відео- зустрічі при допомоги  додатку  ZOOM  у форматі:

- представники ринку сфери безпеки м. Харкова;

- керівники регіональних представництв громадської організації СПСБ: Київської, Харківської, Вінницької, Житомирської, Черкаської, Дніпропетровської, Хмельницької, Львівської областей;

- керівники профільних громадських об’єднань України;

- представники публічної влади на місцях;

- представники законодавчої влади.

Основні питання, які будуть підняті на відео-зустрічі:

1. Як в ситуації оголошенням карантину грамотно, не допустивши крадіжок, мародерства, зберігаючи спокій і недопущення паніки, забезпечити виконання співробітниками сфери безпеки своїх обов'язків.

2. Що буде сприяти якнайшвидшому проходженню карантинних заходів та мінімізації ресурсних втрат.

3. Як і яким чином підприємства сфер безпеки можуть допомогти державним службам і людям.

4. Як зменшити наслідки карантину і не допустити його поширення, при цьому не "поховавши" охоронний бізнес.

Для участі в відео-зустрічі необхідно установити додаток  ZOOM  , або увійти за посиланням у телеграм  тут  , де Ви отримаєте посилання на відео- зустріч в програмі ZOOM.