Вторник, Июль 07, 2020

Среда, 11 Март 2020 12:19

Пропозиції від Союзу працівників сфери безпеки по проекту закону України ПРО ЗБРОЮ

6 березня 2020 року від ГО «Союз працівників сфери безпеки» були спрямовані на ім'я керівника робочої групи з розробки проекту закону «Про зброю» Комітету ВР України "З питань правоохоронної діяльності», народному депутату Дануці О.А. пропозиції для залучення до узагальнених проектам закону Україна «Про зброю» №№ 1222, 1222-1, авторами яких є народні депутати України.

У той же день був направлений другий лист на ім'я Народного депутата України, члена фракції партії «Слуга народу», голови Комітету ВР України «З питань правоохоронної діяльності» Монастирського Д. А., в якому ГО «Союз працівників сфери безпеки» вважає за необхідне, до початку розгляду законопроекту ВР України, ініціювання проведення круглого столу за участю представників робочої групи з відпрацювання проектів "Про зброю", народних депутатів України та представників профільних громадських об'єднань, мн ення яких важливо для прозорого і справедливого прийняття закону і, відповідно, - для майбутніх власників цивільної зброї.

Листи і порівняльна таблиця додаються у вкладенні.