Вторник, Июнь 02, 2020

Вторник, 10 Март 2020 10:03

Програма Передача заявок на охорону об'єктів членам організації в дії

Шановні колеги!  Громадська організація "Союз працівників сфери безпеки" повинна бути корисна членам організації, в зв'язку з чим,  крім  ряду послуг, що організація надає, ми розробили ще в березні 2018 року і ввели в дію партнерську програму «Передача інформації про об'єкти для охорони членам організації».  Ця Програма існує тільки для членів організації, завдяки тісній взаємодії організації з охоронними компаніями, органами публічної влади та бізнесом.

Нами проведена величезна робота по формуванню позитивного іміджу оргінізації , завдяки чому потенційні клієнти, які проживають в  областях України, довіряють нам і готові для охорони своїх об'єктів за нашими рекомендаціями зробити вибір на користь ваших компаній. Для задоволення потреб потенційних клієнтів (заказчиков послуг), отримавши від них запит на послуги охорони, ми своєчасно передаємо їх заявки  членам СПСБ - операторам охоронного ринку по територіальній приналежності безкоштовно.

В даний час ми відновили роботу з пошуку замовників охоронних послуг для передачі заявок на послуги охорони нашим членам організації.

Суб'єкти охоронної діяльності, які виявили бажання стати членами організації  згідно Пакету послуг, стануть учасниками оновленої  безоплатної партнерської програми "Передача заявок на охорону об'єктів членам організації».  Детально, що дає членство  -тут.

Для обговорення умов вступу в організацію звертайтесь за т. +38 (068) 0907012, або пишить на Е mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.