Воскресенье, Январь 26, 2020

Среда, 04 Декабрь 2019 12:55

Про проведення загальніх зборів СПСБ за підсумками роботи 2019 року

До уваги членів громадської організації «Союз працівників сфери безпеки»!

16 січня 2020 року в 14-00 відбудуться загальні збори членів ГО «Союз працівників сфери безпеки» за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 25 (2-й поверх, конференц-зал).

Явка членів ГО «Союз працівників сфери безпеки» обов'язкове. Віддаленим членам організації і регіональним представникам (в разі неможливості прибутття) пропонується взяти участь в роботі зборів за допомогою IT-зв'язку.

Порядок денний:

1. Відкриття зборів. Вступне привітання учасників зборів головою правління Косенко В.А.

2. Звіт голови правління ГО «Союз працівників сфери безпеки» Косенко В.А. за підсумками роботи організації за 2019 рік.

3. Звіт директора навчального підприємства «Центр СПБ» Лисенко Г.В. за підсумками роботи підприємства за 2019 рік. Розгляд питання про збільшення ліцензійного обсягу підприємства «Центр СПБ» до 180 люд.

4. Звіт голови ревізійної комісії Гурдіна В.Т. за результатами фінансової діяльності організації в 2019 році.

5. Звіт головного редактора газети «ВСЕ ПРО БЕЗПЕКУ» Купіна О.І. за підсумками роботі редакційної колегії і випуску газет.

6. Розгляд заяви члена правління Маслій В.В. про вихід його зі складу правління ГО «Союз працівників сфери безпеки». Обрання та затвердження кандидатури на заміщення вакантної посади «Член правління» ,відповідно до вимог Закону України № 4572-17 в редакції від 02.11.2016 «Про громадські об'єднання».

7. Затвердження нових членів СРСБ, заяви яких надійшли 2019 році. Виключення членів організації зі складу СРСБ з різних мотивів.

8. Розгляд заяви Купіна О.І. про звільнення його від виконання обов'язків головного редактора газети «ВСЕ ПРО БЕЗПЕКУ» на громадських засадах за власним бажанням. Обрання на посаду головного редактора газети на  громадських засадах серед  членів організації.

9. Розгляд питання про внесення змін до Статуту підприємства «Центр СПБ» в частині заміни власників підприємства.

10. Затвердження плану роботи організації на 2020 рік.

11. Різне.

Оргкомітет

ГО «Союз працівників сфери безпеки»