Понедельник, Декабрь 16, 2019

Вторник, 12 Ноябрь 2019 14:45

Участь представників безпеки в IV Конференции Корпоративна Безпека

Юридична фірма Sayenko Kharenko   за підтримки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України стали організаторами  IV Конференції «Корпоративна безпека», яка пройшла 6 листопада 2019 року в м. Київ. Захід був розбитий на 4 Сесії: 1. Панельна дискусія «Корупція та безпека бізнесу», 2.Панельна дискусія «СЕО та управління безпекою бізнесу», 3.. «Індустрія безпеки», 4. «Інновації та технології у сфері безпеки».

Участь у конференції взяли понад 350 учасників - керівників бізнесу (члени спостережних рад і рад директорів, керівники  служб безпеки холдингів і корпорацій, представники силових відомств, делегації іноземних асоціацій, представники   ФБР, держслужбовці та народні депутати України, НАБУ), журналісти. Особисту участь в заході взяв голова правління ГО «Союз працівників сфери  безпеки» Володимир Косенко.

Недолік заходу -  були присутні не перші особи, а їх заступники. На конференції багато говорилося про проблеми корупції у країні, про іновації та технології у сфері безпеки в майбутньому,  про те, яка буде «безпека» через 5-10 років. Обговорили проблему кризи робочої сили, який з кожним роком посилюється і через 5 років вже буде явний дефіцит фахівців, як у сфері охорони, так і програмістів та професіоналів в інших сферах діяльності.

Бізнес через 10 років, звичайно, буде іншим. Важко припустити, яким він буде і, щоб йти в ногу з часом, ми повинні постійно вчитися і бути готовими до серйозних змін. Наступна ювілейна конференція буде через рік, де зберуться серйозні професіонали корпоративної безпеки і знову буде обмін думками професіоналів, діалог між бізнесом, суспільством і владою і дуже хочеться сподіватися, що все, що говорилося на конференції - буде впроваджуватися представниками влади в нормативно-законодавчи акти для поліпшення життя громадян України.

Висновок: Захід правильний, величезне спасибі організаторам заходу, зокрема Сергію Погребному і іншим учасникам, які взяли участь в організації цього потрібного заходу, де можна обговорити всі питання, які хвилюють суспільство.