Понедельник, Декабрь 16, 2019

Вторник, 12 Ноябрь 2019 14:45

Участь представників безпеки в IV Конференции «Корпоративна Безпека»

Юридична фірма Sayenko Kharenko за підтримки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України стали організаторами  IV Конференції «Корпоративна безпека», яка пройшла 6 листопада 2019 року в м. Київ. Захід був розбитий на 4 Сесії:

§  Сесія 1: Панельна дискусія «Корупція та безпека бізнесу»;

§  Сесія  2: Панельна дискусія «СЕО та управління безпекою бізнесу»;

§  Сесія 3: «Індустрія безпеки»;

§  Сесія 4: «Інновації та технології у сфері безпеки».

Участь у конференції взяли понад 200 керівників бізнесу (члени спостережних рад і рад директорів, керівники  служб безпеки холдингів і корпорацій, представники силових відомств, делегації іноземних асоціацій, представники від  ФБР, держслужбовці та народні депутати України, НАБУ), журналісти. Особисту участь в заході взяв голова правління ГО «Союз працівників сфери  безпеки» Володимир Косенко.

Недолік заходу-  були присутні не перші особи, а їх заступники. На конференції багато говорилося про те, яка буде «безпека» через 5-10 років. Обговорили проблему кризи робочої сили, який з кожним роком посилюється і через 5 років вже буде явний дефіцит фахівців, як у сфері охорони, так і програмістів та  професіоналів в інших сферах діяльності.

Бізнес через 10 років, звичайно, буде іншим. Важко припустити, яким він буде і, щоб йти в ногу з часом, ми повинні постійно вчитися і бути готовими до серйозних змін. Наступна ювілейна конференція буде через рік, де зберуться серйозні професіонали корпоративної безпеки і знову буде обмін думками професіоналів, діалог між бізнесом, суспільством і владою і дуже хочеться сподіватися, що все що говорилося на конференції - буде впроваджуватися представниками влади в закони для поліпшення життя громадян України.

Висновок: Захід потрібний, правильний, величезна подяка організаторам за запрошення зібратися і обговорити всі ці питання, а саме Сергію Погрібному і іншим учасникам, які взяли участь в організації заходу.