Понедельник, Ноябрь 18, 2019

Пятница, 25 Октябрь 2019 10:14

Участь в першому засіданні групи безопасників - членів Української Ради Бізнесу

23-24 жовтня 2019 року в м. Київі голова правління ГО «Союз працівників сфери безпеки» Володимир Косенко відвідав  виставку «БЕЗПЕКА 2019», під час якої відбулось багато ділових зустрічей  зі старими та новими партнерами, друзями, однодумцями. Обговорили вектор розвитку технічних засобів безпеки, перспективи розвитку ринку безпеки. 24 жовтня тапкож відбулося перше засідання групи членів Української Ради Бізнесу (УРБ), яка займається втіленням пропозицій щодо змін чинного законодавства України в сфері безпеки, а також проектів учасників УРБ для поліпшення діяльності профільних структур ринку безпеки.

На засіданні були присутні: Долинний А.С. (ВГО Українська Федерація Індустрії Безпеки),  Платкевич Б.С.(Український Союз Пожежної та Техногенної Безпеки), Лощилін О.Ю.(Всеукраїнське Об’єднання Спеціалістів Безпеки), Косенко В.А..(Союз Працівників Сфери Безпеки) - по скайпу, Погребной С.П. (Асоціація Професіоналів Корпоративної Безпеки України), Сидоренко С.М. (Українська Федерація Професіоналів Безпеки), Кончаківський О.А.(Професійне Об’єднання Особистих Охоронців), Денисенко О.В.( Асоціація Приватних Детективів Украіни).

Учасники засідання віддали належне пропозиції Володимира Косенка - проводити заходи для віддалених учасників УРБ за допомогою вайбера, скайпу або інших технічних засобів комунікації та оцінили формат "присутності" за допомогою скайпу. Члени УРБ обговорили  раніше надані  учасниками УРБ пропозіції (близько 50) щодо змін до законодавчих актів, а також законопроекти, які були запропоновані УФПБ. Також були обговорені шляхи, які необхідно здійснити для написання нових стандартів з навчання охоронців. Но для цього необхідно вирішити питання щодо фінансування.

За підсумками засідання було прийнято рішення - після доопрацювання пропозицій по зменшенню пунктів, які дублюють один одного, направити їх для їх подальшого просування до профільних комітетів ВР.

В цілому ділова поїздка до міста Київа була насиченої і плідною.