Понедельник, Ноябрь 18, 2019

Четверг, 10 Октябрь 2019 08:51

IV Конференція: КОРПОРАТИВНА БЕЗПЕКА

cid:image003.jpg@01D57DE4.398DD6B0

Шановні колеги, добрий день.

Юридична фірма Sayenko Kharenko та Союз працівників сфери безпеки  запрошують на IV Конференцію «Корпоративна безпека», організовану за підтримки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України (АПКБУ).

Дата і час проведення:                             6 листопада 2019 року, 09:30-20:00

Місце проведення:                                    Hilton Kyiv (Київ, бульв. Т. Шевченка, 30)

Програма містить наступні блоки

§  Сесія 1: Панельна дискусія «Корупція та безпека бізнесу» (модератор панелі – Анна Дерев’янко, виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації (ЄВА))

§  Сесія  2: Панельна дискусія «СЕО та управління безпекою бізнесу» (модератор панелі – Сергій Погребной, партнер Sayenko Kharenko, голова правління АПКБУ, голова представництва ASIS International в Україні)

§  Сесія 3: «Індустрія безпеки» (модератор сесії – Іван Герасимович, директор з ризиків і безпеки компанії «Смарт Холдинг», член Правління АПКБУ, член представництва ASIS International в Україні)

§  Сесія 4: «Інновації та технології у сфері безпеки» (модератор сесії – Віктор Панчак, віце-президент представництва ASIS International в Україні, директор ТОВ «SK Security», член АПКБУ)

Традиційно участь у конференції візьмуть власники бізнесу, члени спостережних рад і рад директорів, керівники окремих підрозділів холдингів і корпорацій, служб безпеки і юридичних департаментів, форензік- і комплаєнс офіцери, представники силових відомств, представники дипкорпусу, делегації іноземних асоціацій, держслужбовці та народні депутати України.

Програма заходу та реєстрація – за посиланням.

Для учасників, які дізналися про захід із сайту, сторінки СРСБ у соцмережах або з розсилки, передбачено знижку в 10 %, скористатися якою можна, ввівши промо-код: Allsecurity_CS-2019